Яхния с пиле и вино

 

Често се чудим как да разнообразим вечерите

 

..и като, че ли непрекъснато готвим едно и също…

 


 

Днес ще ти предложим интересна и изключително вкусна рецепта, която ще освежи менюто ти.

 

 

Необходими продукти:

 

 

 

Начин на приготвяне:

 

 

  1. В дълбок тиган се запържват бекона и лука.

  2. След това, в мазнината от тях добавяме пилето, което предварително сме овкусили със сол и пипер.

  3. Изчакваме да се запържи до златисто и добавяме запържения лук и бекон.

  4. Добавяме виното и манатарките. (Ако използваш сушени е важно да ги накиснеш предварително във вода).

  5. Захлупваме тигана с капак и готвим на умерен огън около 30 минути.

  6. Сервирай с подходяща гарнитура, например ориз или картофи.

 

 

 


Ако искаш да завършиш перфектно, направи и вкусен десерт. Избери го,
ТУК>