Занаятчийски, веган, ръчен шоколад, приготвен само от какaови зърна и какаово масло - без захар! Минимално съдържание на какаови продукти - 100%. Без захар! Без животински продукти! Без глутен! Без лецитин! Без палмово масло!
Занаятчийски шоколад, приготвен в каменна мелница по технологията "bean-to-bar". Първият български шоколад приготвен само с една съставка – премиум какаови зърна от Еквадор, които сами внасяме директно от фермерите в Латинска Америка. Създаден на място в нашата работилница, този шоколад се отличава със своя плътен и силен характер, и оригинален 100% какаов вкус. Насладете се на чист продукт от джунглите на Еквадор, приготвен с много грижа и внимание в нашата семейна шоколадова работилница.
Да се съхранява на сухо и хладно място между 16 - 22°C.
Енергийност (kcal/kJ) |
578 kcal / 2418 kJ |
Въглехидрати (г) |
32 г |
Мазнини (г) |
43 г |
от които наситени (г) |
18 г |
Протеини (г) |
10 г |
Произход:
България
Производител:
Casa Kakau