Тази разядка от смес между зелени маслини, чушки, зехтин и подправки, коятобуквално Ви превръща в кулинарни майстори! С нея можете да сътворите безброй вкусотии!
Това е трепач за прясно сварена #паста! Брушета може да бъде намазана не само на препечена „италианска“ филийка за #закуска, а и да се използва за #МАРИНАДА – като, например, да намажете с нея пилешки гърди преди да се опекат на фурната. Също ще е страхотно би отивало и ако се смеси с картофи нарязани на кубчета и се опече съчетано с пържени яйца!
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/ kJ) |
207/864 |
Въглехидрати (г) |
9,3 |
от които захари (г) |
2 |
Мазнини (г) |
20 |
от които наситени (г) |
2,2 |
Протеини (г) |
1,4 |
Сол (г) |
5,7 |
Произход:
Гърция