Тайната за приготвянето на страхотно суши е оризът. В Япония, знаете, оризът е най-обичаната зърнена култура, с която приготвят много ястия. Оризът Campanini е особено подходящ за приготвяне на типични ястия от японската кухня. Това е ориз, подложен на специална обработка, която го прави брилянтен и кристален. Има висок капацитет на растеж по време на готвене и зърната остават добре разделени.
С ориз Campanini Sushi Вие можете да приготвите всички ястия от японското изкуство, с които да зарадвате семейството си.
Campanini е синоним на висококачествен ориз, истински продукт, който притежава сигурността да предложите на децата си здравословни, истински и безопасни продукти.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
Енергийност (kcal/kJ) |
361 kcal / 1510 kJ |
Въглехидрати (г) |
78 г |
от които захари (г) |
0.3 г |
Мазнини (г) |
0.6 г |
от които наситени (г) |
0.1 г |
Протеини (г) |
7.4 г |
Сол (г) |
0.01 г |
Произход:
Европейски съюз