Готвен продукт по метода су-вид.
Методът представлява вакуумно готвене при ниска температура продължително време. По този начин месото се характеризира с изключителна крехкота и балансиран вкус. То е напълно натурално, без окрехкотители. Методът позволява лесен контрол на влагане на месо към различни ястия, като по този начин спестява време за транжиране, порциониране и готвене. Това дава възможност за приготвяне на разнообразни ястия и гарантира постоянно високо качество на месото в ястията.
11 Meats е бутиков месопреработвателен цех, извършващ дейността си съобразно световно приетите стандарти и нормативни изисквания за хигиена и безопасност при производството на хранителни продукти ISO 22000 и ISO 9001. Компанията ни е специализирана в обработката на месни продукти по специалната технология „су-вид“, както и последващото обслужване на професионални кухни в хотели и ресторанти.
Да се съхранява при температура -18 ⁰ С.
Енергийност (kcal/kJ) |
181.73 kcal / 760.27 kJ |
Въглехидрати (г) |
2.78 г |
от които захари (г) |
2.2 г |
Мазнини (г) |
9.57 г |
от които наситени (г) |
2.8 г |
Протеини (г) |
21 г |
Сол (г) |
1.05 г |
Произход:
България
Производител:
11 Meats