Лятото - сезонът когато плодовете ни подканят да направим вкусни домашни сладка и конфитюри, мармалади и желета.
Тогава на помощ идва Dr. Oetker Gelfix, добавка за желиране, която съдържа естествения продукт пектин и с която всичко става много по-бързо и без необходимост от стерилизиране.
Цветът на сладката остават естествени, ярки и съблазнителни, а витамините са съхранени.
Dr. Oetker препоръчва да използвате Gelfix ekstra 2:1 за плодове с повече естествена захар (фруктоза), т.е добре узрели, сладки плодове (кайсии, череши, ягоди), или ако желаете получения продукт да е с по-малко захар, пропорциите са 1 кг. плодове и 0.5 кг. захар.
Условия за съхранение
Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина и висока температура.
Произход:
Европейски съюз