Сивата сол от Guérande все още се добива ръчно с помощта на дървени инструменти, за да запази органолептичната си характеристика.
По време на прибирането на реколтата се използват дървени инструменти, за да не се замърсява чистотата на тази изключителна сол, така търсена от гастрономите по целия свят.
Към тази необикновена морска сол са добавени няколко резенчета черен трюфел и резултатът е - универсална подправка, отлична за подправяне на всякакви студени и топли ястия: паста, ризото, яйца, омлети, месни филета, пържоли на барбекю, карпачо с месо, рибен тартар, сирене картофи, салати, зеленчуци, суши и гъши дроб.
Съхранявайте на хладно и сухо място, след отваряне използвайте в рамките на 30 дни.
Произход:
Европейски съюз