Пастир е:
Натурален продукт;
НЕ съдържа изкуствени оцветители;
НЕ съдържа консерванти;
НЕ съдържа растителни мазнини.
Овче сирене Пастир е направено от 100% свежо българско овче мляко, което е пастьоризирано на температура от 72 градуса. В това овче сирене, няма да намерите добавено краве мляко, а само 100% овче.
Използвана е българска традиционна закваска, българска растително-базирана мая и черноморска сол. Периодът на зреене е минимум 60 дни, което позволява на вкусът и ароматите да се развият.
Да се съхранява при температура между 2 и 4 °C.
Енергийност (kcal/kJ) |
310 kcal / 1300 kJ |
Въглехидрати (г) |
1 г |
от които захари (г) |
1 г |
Мазнини (г) |
24.5 г |
от които наситени (г) |
15 г |
Протеини (г) |
17 г |
Сол (г) |
3.5 г |
Произход:
България
Производител:
Пастир