Подправка, при създаването на която е използвана уникалната технология за капсулиране.
Опитайте го върху намазан с масло хляб, блини, като гарнитура за сирене, гъши дроб, салам, карпачо и рибен тартар, месни филета, яйца, паста и ризото, сирене фондю, пюрирани супи и рецепти на картофена основа. Препоръчва се 1 чаена лъжичка на порция.
Може да се съхранява при стайна температура до отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до 30 дни.
Енергийност (kcal/kJ) |
40 kcal / 167 kJ |
Въглехидрати (г) |
4.3 г |
Мазнини (г) |
1.7 г |
от които наситени (г) |
0.7 г |
Протеини (г) |
1.8 г |
Сол (г) |
6.7 г |
Произход:
Европейски съюз