Филета от кантабрийска аншоа, ръчно приготвени, с каперси в зехтин, по древен занаятчийски метод. Една стара сицилианска традиция среща изтънчения вкус, за да даде живот на напълно ново гастрономическо изживяване: където ароматите на Кантабрийско море се преплитат с тези на Сицилия.
Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира до 4 дни.
Енергийност (kcal/kJ) |
229 kcal / 957 kJ |
Въглехидрати (г) |
22.9 г |
Мазнини (г) |
20 г |
от които наситени (г) |
2.9 г |
Протеини (г) |
11.5 г |
Сол (г) |
11.2 г |
Произход:
Европейски съюз