Тъмно рубинен цвят, който е подсилен от пикантния аромат с нюанси на мока, черни череши в ром и червен пипер. Този купаж от два сорта има елегантно тяло с гладки, кадифени танини, които придават спомен на плодове в ликьор.
Регион: Западна Тракиийска низина
Цвят: Тъмнорубинен цвят.
Аромат: Сложен и пикантен нос, аромати на мока, черни череши в ром и червен пипер.
Вкус: Елегантно тяло с гладки кадифени танини, ванилови нотки и спомен за плодове в ликьор.
Алк.: 13.5 %
Температура на сервиране: 16-18 °С
Съчетание с храни: Подходящо за ароматни терини от меса, печено и задушено агнешко, патешко месо със сладко-кисел сос, пернат дивеч, телешко месо с подправки и винен сос.
Произход:
България