Кокосовото масло има висока точка на горене, което го прави подходяща здравословна мазнина за приготвяне на разнообразни ястия. За да се премахне характерният аромат и вкус на кокос, то преминава през процес на леко затопляне на пара, с цел да се запазят максимално ценните му хранителни качества. В тази форма, кокосовото масло е изключително подходящо за готвене, тъй като е с неутрален вкус и аромат.
Естествено наситено и без транс-мастни киселини. Без използване на синтетични химикали и избелващи агенти.
Указание за употреба: Замества изцяло използваната мазнина за приготвяне на разнообразни ястия чрез печене, сотиране, пържене и варене. Алтернатива на растителното и кравето масло.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, без слънчева светлина.
Енергийност (kcal/kJ) |
900 kcal / 3768 kJ |
Мазнини (г) |
100 г |
от които наситени (г) |
85.6 г |
Произход:
Великобритания