Комбуча е ферментирала чаена напитка, използвана повече от 2000 години. Произхожда от земите на Кавказ, естествено блестяща и богата на органични киселини. Комбуча е вид гъба, симбиотична колония от бактерии и дрожди, известна още и като SCOBY - Symbiotic Colony of Bacteria and Yeast. Карма комбучата се "ражда" от два различни организма, потопени в сладък чай.
Карма Комбуча е 100% био напитка, газирана, жива и с ниско съдържание на захар. Пълна с ензими и пробиотици, хидратира и зарежда по всяко време на деня.
Произведена чрез ферментация на вода и плодове с кефирни зърна, тази напитка има богата история в степите на Централна Азия и е добре известна с диетичните си предимства, благодарение на изобилието от добри бактерии и дрожди в нейния състав.
Био комбуча с нар е много приятна на вкус, ако сте почитатели на апетитния плод нар, благоприятства храносмилането, имунната система, богата е на витамини от групата В, антиоксиданти и глюкарова киселина.
Стимулира имунната система, детоксикира, подобрява чернодробната функция, потиска апетита, като същевременно увеличава жизнения тонус и енергията.
Био комбуча с нар е непастьоризирана, създадена по традиционна рецепта, изпълнена с живот.
Начин на употреба: Не разклащайте бутилката! Наличието на утайка в тази бутилка е знак за висококачествена комбуча.
Условия за съхранение
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от светлина и топлина. След отваряне съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 2 дни.
Енергийност (kcal/kJ) |
11 kcal / 45 kJ |
Въглехидрати (г) |
2.5 г |
от които захари (г) |
2.5 г |
Произход:
Франция