Био смес за ванилов пудинг. Не съдържа глутен.
Начин на приготвяне: Изсипете съдържанието на опаковката и 3 супени лъжици захар (или еквивалентно количество алтернативен подсладител) в тенджера и бавно добавете 1/2 литър студено мляко или предпочитан заместител на млякото. Варете 3 минути при непрекъснато бъркане. Изсипете пудинга в намокрена с вода форма и го оставете да изстине на стайна температура; след това го охладете за 3 часа в хладилника. Съхранявайте в хладилник.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
Енергийност (kcal/kJ) |
92 kcal / 389 kJ |
Въглехидрати (г) |
17 г |
от които захари (г) |
10 г |
Мазнини (г) |
1.6 г |
от които наситени (г) |
0.3 г |
Протеини (г) |
2.4 г |
Сол (г) |
0.14 г |
Произход:
Германия