Крехките телешки ребра от младо теле - напречен разрез са овкусени с леки ненатрапчиви подправки. 11 Meats запазват изразителния натурален вкус на телешкото, а месото впечатлява с изключителната си крехкота и балансиран вкус. Месото е напълно натурално, без окрехкотители, без алергени и без консерванти. Необходимо е само да бъде затоплено - на скара, барбекю, плоча или конвектомат.
Су-вид готвенето представлява модерен френски метод за бавно приготвяне на храна при предварително зададена ниска температура в специални вакуумирани торбички, поставени в топла вода. Храните приготвени по метода "су-вид" притежават вкусове и текстури, които не могат да се постигнат с помощта, на който и да е традиционен метод на готвене. Най-големите плюсове на метода са, че готвенето при ниска температура не разрушава и не отнема от полезните качества на храната и тя запазва натуралния си вкус. Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки.
Да се съхранява при температура между 0° и 5° С.
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/kJ) |
207.75/867.10 |
Въглехидрати (г) |
0.94 |
от които захари (г) |
0.45 |
Мазнини (г) |
12.67 |
от които наситени (г) |
4.9 |
Протеини (г) |
22.29 |
Сол (г) |
0.97 |
Произход:
България
Производител:
11 Meats